Backend Webdeveloper (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren Backend Webdeveloper (m/v).

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het creëren van nieuwe online mogelijkheden voor verschillende opdrachtgevers. Hierdoor kunnen ze de business versnellen door slimme verbindingen te leggen tussen mensen, technologie en processen. In verband met groei van het bedrijf zoeken wij een nieuwe collega.

Over de functie

Hier zullen je dagelijkse werkzaamheden in deze creatieve rol van Backend Webdeveloper onder andere bestaan uit programmeren, onderzoek doen naar nieuwe technologieën en het bedenken van innovatieve ideeën. Als ervaren Webdeveloper ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied en weet je dit op een efficiënte manier toe te passen.

Je bent hiervoor leergierig, innovatief en denkt graag mee. Je werkt nauwkeurig genoeg om op hoog niveau te kunnen ontwikkelen en hebt de discipline om zelfstandig, nauwkeurig en volgens bepaalde ontwerpmethodieken te kunnen werken.

Ben jij die gedreven en technische teamspeler met passie voor webdevelopment? Is code helemaal jouw ding? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare werkervaring
  • Ruime kennis van Laravel, Wordpress en MySQL.
  • Oplossingsgericht kunnen werken
  • Betrokken, uitvoerend, creatief en flexibel

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende technische functie met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Ruimte voor groei en eigen inbreng in projecten
  • Laptop van de zaak
  • Werken met een zeer gedreven club ondernemende techneuten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 645

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!