Bedrijfsinformatie Analist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nijkerk zoekt Greenmonkeys een Bedrijfsinformatie Analist (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in op maat gemaakte softwareproducten voor bedrijven waarbij ze een sterke nadruk leggen op het leveren van topkwaliteit. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ervaren Bedrijfsinformatie analist.

Over de functie

Als Bedrijfsinformatie Analist speel je een essentiële rol in de productontwikkeling door innovaties en procesverbeteringen om te zetten naar praktische oplossingen. Je vormt een belangrijk sparringpartner voor de developers over de wensen van de klant. Je draagt zorg voor de kwaliteit van de betreffende software en geeft adbiezen uit voor verbeteringen. Het is een veelzijdige opdracht, waar geen dag hetzelfde is.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Bedrijfsinformatie Analist die technologische vernieuwingen met operationele uitdagingen weet te verbinden.

Wat neem je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Je bent procesmatig ingesteld, werkt stipt en pragmatisch
  • Gestructureerd, flexibel, innovatief, loyaal en doortastend
  • Je bent verbindend en communicatief sterk
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat neem je mee

  • Een competitief salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Thuiswerkmogelijkheid
  • De mogelijkheid om te werken met geavanceerde technologieën
  • Boeiende en uitdagende taken met bijbehorende verantwoordelijkheden
  • Uitstekende kansen en faciliteiten voor persoonlijke ontwikkeling

Voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1719

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!