Beheer en Assurance Manager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hierden zoekt Greenmonkeys een Beheer en Assurance Manager (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze innovatieve ondernemer heeft een verbindende factor, voor zowel particulieren als bedrijven. Hier zijn ze gespecialiseerd in het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Beheer en Assurance Manager.

Over de functie

Als Beheer en Assurance Manager ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het team en het waarborgen van uitmuntende klantenservice. In deze uitdagende rol stuur je een team van binnendienst medewerkers aan en ben je gericht op het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden. Je bent een voorbeeldfiguur in het coachen en begeleiden van het team op het gebied van houding en gedrag. Functionerings- en beoordelingsgesprekken voer je met aandacht voor de kwaliteit van het werk dat zij leveren.

Hiervoor zoeken ze een ervaren Beheer en Assurance Manager. Een verbinder die mensen op een positieve wijze weet te benaderen. Als geen ander weet jij waar grenzen liggen en kan deze met oog voor interne belangen goed overdragen en weet draagvlak en acceptatie voor regels en procedures te bereiken.

Ben jij die nieuwe collega die scherp is op details en hou jij ervan alles geregeld te hebben? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding
  • Je weet te inspireren en bent nieuwsgierig naar anderen
  • Initiatief, proactief en accuraat
  • Ervaring met relatiemanagement en omgevingsmanagement
  • Goede communicator zowel in woord als geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veel vrijheid binnen je functie
  • Uitdagende en afwisselende werkzaamheden
  • Thuiswerk mogelijkheid
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Interesse in deze leuke vacature? Neem dan contact op met Greenmonkeys!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1534

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!