BI Analist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Renkum zoekt Greenmonkeys een BI Analist (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van (complexe) bedrijfsspecifieke software producten. Hierbij staan functionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een BI Analist.

Over de functie

In deze rol als BI Analist ga je aan de slag met configureren, documenteren, onderhouden en verbeteren van de software. Ook denk je mee en los je problemen op van de gebruikers. Accountbeheer, bug analyses, het zijn voor jou als ervaren BI-er geen geheimen meer. Als aanspreekpunt voel je je thuis op alle lagen van de organisatie. Met de informatie die je uit jouw analyses haalt maak je aanpassingen in de databases. Je voert afwisselende opdrachten uit bij verschillende opdrachtgevers.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale BI Analist die in staat is om creatief en analytisch mee te denken over BI vraagstukken. Je hebt kennis van Qlik Sense en houdt er een gestructureerde aanpak op na.

Wil je aan de slag met jouw ervaring en ambitie als BI Analist om complexe en veelzijdige vraagstukken op te lossen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • Ruime en relevante werkervaring
  • HBO/WO opleiding met een sterk technisch accent
  • Nauwkeurig en klantgericht kunnen werken
  • Affiniteit met de zorg
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een inspirerende werkomgeving met gedreven ICT-professionals
  • Werken met de nieuwste technieken
  • Volop scholingsmogelijkheden
  • Uitdagende en innovatieve projecten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06-23465519
Referentienummer 1506

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!