Business Adviseur (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Elspeet is Greenmonkeys B.V. op zoek naar een Business Adviseur (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze continue bezig met het innoveren van IT gerelateerde producten waarbij gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Business Adviseur.

Over de functie

Hier zijn ze opzoek naar een ervaren Business Adviseur die de klanten gaat adviseren en projectmatig ondersteuning gaat bieden bij het optimaliseren, innoveren en implementeren van complexe bedrijfsprocessen. Vanuit jouw expertise adviseer je over ontwikkelingen binnen de branche en welke IT toepassingen hierbij passen.

Met jouw reputatie als vertrouwd Business Adviseur binnen de branche hoeven ze je niets te vertellen over de laatste ontwikkelingen en trends binnen de IT. Vernieuwende bedrijfsprocessen en technologische ontwikkelingen volg jij namelijk op de voet.

Wordt jij het visitekaartje van het bedrijf? Ben je communicatief- en besluitvaardig? En vindt je het fijn om als Business Adviseur verantwoordelijkheid te nemen en te dragen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Functie-eisen

 • Academisch werk- en denkniveau
 • Klantgericht en netwerker
 • Analytisch, betrokken en loyaal
 • Commerciële drive
 • 3-5 Jaar toonbare werkervaring in een soortgelijke functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

 • Goed primaire- en secundaire voorwaarden
 • Informele en innovatieve werkplek
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Goede begeleiding
 • Werken vanuit een teamgeest, maar genoeg ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 320

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.