Business Analist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ugchelen zoekt Greenmonkeys B.V. een Business Analist (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van branchespecifieke software producten. Hierbij staan technische kennis, innovatie, kwaliteit en toegankelijkheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een senior Business Analist.

Over de functie

Hier ben je als Business Analist van A tot Z verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en het implementatieproces van de betreffende applicaties. Met jouw uitstekende analytische en conceptuele vaardigheden weet jij de balans te vinden tussen tijd, kwaliteit en budget.

Hiervoor zoeken ze een loyale en betrokken Business Analist met een scherp oog voor detail en een proactieve werkhouding. Verder zijn goede communicatieve vaardigheden essentieel en is het mooi meegenomen als je al ervaring hebt met het opzetten en faciliteren van verbetertrajecten binnen een dynamische en resultaatgerichte organisatie.

Beschik jij over een helicopterview en weet je zaken vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en te verbeteren? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma bij voorkeur op basis van een opleiding bedrijfskunde of (bedrijfs) informatica
  • Ruime aantoonbare werkervaring met het maken van impactanalyses en het modelleren van bedrijfsprocessen en technische informatiestromen
  • Up to date kennis van de hedendaagse methoden en technieken
  • Overtuigingskracht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Auto van de zaak
  • Moderne werkplek met een team van gedreven professionals
  • Diverse opleidings- bijscholingsmogelijkheden
  • Uitdagende senior functie met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1348

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.