Business Analist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys  een ervaren Business Analist (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen haar opdrachtgevers en de eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. De corebusiness is hier het leggen én beheren van digitale diensten. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Business Analist.

Over de functie

Hier ga je als Business Analist aan de slag met het uitwerken van nieuwe ideeën en concepten, het implementeren van oplossingen en het maken van heldere systeemspecificaties. Je gaat op strategisch niveau meedenken over organisatiebrede procesverbeteringen en op zoek naar de vraag achter de vraag om zo relevante (complexe) details te doorgronden.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Business Analist. Iemand die deze adviserende rol naar zich toe wil trekken. Als geen ander herken jij vlot lacunes en tegenstrijdigheden in gedetailleerde informatie. Je hebt kennis van onder andere PowerBI, Excel, PowerQuery, Dax en Medix. Verder kan je draagvlak creëren en heb je een verbeter mindset, waarbij je altijd uitgaat van de mogelijkheden.

Ben jij die verbinder die in staat is om ICT én Business samen te laten werken aan verbeteringen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma bij voorkeur op basis van een opleiding bedrijfskunde of (bedrijfs) informatica
  • Ruime aantoonbare werkervaring met het maken van impactanalyses en het modelleren van bedrijfsprocessen en technische informatiestromen
  • Up to date kennis van de hedendaagse methoden en technieken
  • Overtuigingskracht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Auto van de zaak
  • Moderne werkplek met een team van gedreven professionals
  • Diverse opleidings- bijscholingsmogelijkheden
  • Uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1305

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!