Business Consultant (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Business Consultant (m/v) voor een opdrachtgever in Hengelo.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf valt op door doeltreffende, gebruiksvriendelijke en intelligente op maat gemaakte softwareoplossingen te creëren. Vanwege de groei van het IT-team is er momenteel ruimte voor een Business Consultant.

Over de functie

Als Business Consultant concentreer je je op de uitvoering en het beheer van lopende projecten. Daarnaast omvat jouw divers scala aan verantwoordelijkheden ook de analyse en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Je identificeert potentiële kansen bij bestaande of nieuwe klanten en ontwikkelt strategieën voor groei. Voor het behalen van deze doelen werk je nauw samen met een hecht team van ervaren techneuten.

Voor deze positie zoeken we een toegewijde en loyale Business Consultant. Jij hebt zelfvertrouwen, bent nieuwsgierig, behoudt helder overzicht en hebt een flexibele instelling. Bovendien heb je een collegiale benadering, ben je gericht op service en toon je proactiviteit in je taken.

Indien de samenvatting van deze vacature je enthousiast maakt, nieuwsgierigheid opwekt, of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Greenmonkeys. Ontdek meer over deze boeiende functie die per direct beschikbaar is bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een afgeronde HBO-opleiding met de nadruk op technische vaardigheden
  • Bij voorkeur ervaring met SQL en databasebeheer
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Strategisch, Analytisch en resutaatgericht
  • Vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug

Er wordt een uitdagende functie aangeboden binnen een dynamische en professionele omgeving, waar je ruimschoots de mogelijkheid hebt tot persoonlijke ontwikkeling en het maximaliseren van je potentieel. Je krijgt de kans om je kennis op diverse terreinen uit te breiden en je energie te investeren in inovatieve werkzaamheden. Bovendien zijn er aantrekkelijke salaris- en arbeidsvoorwaarden beschikbaar.

Voor meer informatie over de vacature, neem contact op met Greenmonkeys via WhatsApp, telefonisch, of stuur een e-mail!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1747

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!