Business Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Den Treek zoekt Greenmonkeys B.V. een Business Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Procesverbeteringen en ICT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om hier op in te spelen houdt deze opdrachtgever zich bezig met het ontwikkelen én onderhouden van effectieve complexe bedrijfsprocessen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Business Consultant.

Over de functie

Als Business Consultant werk jij vanuit je inhoudelijke finance expertise mee aan het verder uitbouwen van de business voor deze innovatieve opdrachtgever. Je vertegenwoordigt een finance expertise naar de klanten en bouwt en onderhoudt deze relaties. Verder ga je onder andere aan de slag met testen, het opleveren van met finance samenhangende bedrijfsprocessen, fiscaliteit, rapportages en facturering.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Business Consultant. Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat. Je hebt kennis van ERP software, IPMA en Prince2. Als geen ander kan jij de bedrijfsprocessen analyseren en snel schakelen tussen de complexe vraagstukken.

Weet jij als verbinder klantdromen waar te maken? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag verder aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

 • HBO diploma met een sterk technisch accent
 • Zelfstarter, resultaatgericht en in staat ownership te pakken daar waar nodig
 • Kritisch denkvermogen, denken in oplossingen en overtuigingskracht
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Enthousiaste collega’s met veel kennis in huis
 • Inspirerende werkomgeving
 • Ruimte voor persoonlijke groei door middel van scholing
 • Uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1159

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.