Business Consultant (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in Amersfoort zoekt Greenmonkeys B.V. gedreven Business Consultant (m/v)

Over het bedrijf

Procesverbeteringen en ICT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om hier op in te spelen houdt deze opdrachtgever zich bezig met het ontwikkelen én onderhouden van effectieve (complexe) bedrijfsprocessen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Business Consultant.

Over de functie

De projecten die je hier als Business Consultant gaat doen zijn op het snijvlak van Business en IT en je helpt daarmee de klanten het potentieel van data, nieuwe technologieën en intelligente modellen te benutten en hun ambities te realiseren. Je schrijft scripts, optimaliseert processen en creëert een digitale cultuur. Je gaat zelfstandig bij de klanten een traject van begin tot einde doorlopen en bent dan ook in staat dit technisch, bedrijfskundig en communicatief tot een goed einde te brengen. Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en stabiliteit van de softwareoplossingen. Zo werk je als IT Business Consultant nauw samen met de serviceteams.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Business Consultant. Iemand met een klantgerichte instelling die zich niet snel uit het veld laat slaan. Verder ben je nieuwsgierig van aard, kritisch en een creatieve meedenker.

Ben jij positief ingesteld en ga je een intellectuele uitdaging niet uit de weg? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag verder aan deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee?

  •  HBO diploma met een sterk technisch accent
  •  Grote mate van interesse in IT, programmeren of zelf iets bouwen
  •  Kennis van implementaties binnen een industriële werkomgeving
  •  Analytisch en gericht op kwaliteit
  •  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Enthousiaste collega’s met veel kennis in huis
  • Inspirerende werkomgeving
  • Ruimte voor persoonlijke groei door middel van scholing

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 493

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.