Business Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen zijn we opzoek naar een Business Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Deze succesvolle, internationale en innoverende opdrachtgever verzorgt digitale diensten in de particuliere en zakelijke markt. In verband met groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een nieuwe techneut.

Over de functie

Als Business Consultant IT sta je in nauw contact met je collega’s uit het Scrum team en de klant. Jij bent diegene die de vertaling van klantdoelstellingen naar user requirements maakt, welke daarna vertaald worden naar bruikbare technische specificaties. Ook speel je een actieve rol in het begeleiden van cases en ben je in staat om de steakholders op diverse niveaus en afdelingen te informeren, inspireren en te enthousiasmeren. Met jouw technische expertise en stevige persoonlijkheid kan je ideeën van collega’s en die van de klant samenvoegen tot een mooi eindproduct.

Hiervoor zoeken we een ervaren professional die inhoudelijk sterk is op het snijvlak van IT en business. Je weet als geen ander te acteren op diverse niveaus binnen de organisatie en je durft je verantwoordelijkheid te nemen voor de te behalen resultaten. Verder ben je hands-on, kun je strak organiseren, prioriteren en structureren.

Kom jij het verschil maken? Ben jij dé IT Business Consultant die energie krijgt van het transformeren van een organisatie en processen? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante functie!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch component
  • Ruime aantoonbare relevante werkervaring bij een ICT service organisatie
  • Kennis van ASL, BiSL, DevOps en Lean Six Sigma
  • Communicatief en analytisch sterk
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Verantwoordelijke job met veel vrijheid
  • Fijne werkplek met veel technische kennis in huis
  • Diverse opleidingsmogelijkheden om nieuwe technieken te leren

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 696