Business Consultant (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Business Consultant voor een opdrachtgever in Garderen (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze klant is een groeiende en transparante entiteit die zich toespitst op het verstrekken van kwalitatief hoogstaande diensten binnen ICT-consultancy en het verbeteren van bedrijfsprocessen. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Business Consultant.

Over de functie

In de rol van Business Consultant ben je raadgever en voorlichter over verschillende optimalisatiemogelijkheden. Je gaat assisteren bij de implementatie van geautomatiseerde oplossingen, doet de uitvoering en begeleiding van verschillende projecten en je levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, vormgeving en automatisering van de processen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Business Consultant. Iemand die van nature de passie heeft om klanten enthousiast te maken voor de betreffende diensten en oplossingen die aangeboden worden. Verder ben je scherp, overtuigend, communiceer je makkelijk, weet je anderen te motiveren vanuit een coachende rol en blijf je in jezelf investeren.

Weet jij de behoefte van de klant te vertalen naar optimale dienstverlening? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante vacature bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • MBO-4 of HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ondernemend, enthousiast en eigen initiatief
  • Interesse of eerdere ervaring op het gebied van HRM
  • Je kunt bedrijfsprocessen analyseren en schakelt snel tussen diverse vraagstukken
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands zijn essentieel

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een heel mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een enthousiast en multidisciplinair team
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak
  • Diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden
  • Deze functie is in te vullen op verschillende niveau’s 

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Floris Noordzij
06-40297078
Referentienummer 1708

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!