Business Consultant (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Business Consultant (m/v) voor een opdrachtgever in Utrecht.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van effectieve, toegankelijke en slimme bedrijfsspecifieke softwareoplossingen. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een Business Consultant.

Over de functie

Als Business Consultant ligt jouw focus op de uitvoering en het beheer van lopende projecten. Ook het analyseren en verbeteren van de bedrijfsprocessen behoort tot jouw veelzijdige takenpakket. Als geen ander initieer, overzie en regisseer je de werkzaamheden van begin tot eind, mét succes!

Hiervoor zoeken ze een analytische en loyale Business Conultant. Je bent assertief, proactief, nieuwsgierig, weet goed overzicht te houden en hebt een flexibele instelling.

Ben jij die energieke, proactieve doener die altijd op zoek is naar manieren om zowel zichzelf als de processen te verbeteren? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Met werkervaring binnen SQL en databases heb je een streepje voor
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Passie voor data en consultancy
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken en leren binnen een dynamisch team
  • Gepassioneerde en ambitieuze collega’s
  • Waardering voor jouw werkzaamheden en initiatief
  • Uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1744

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!