Business Consultant (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Amersfoort is Greenmonkeys B.V. opzoek naar een Business Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Ze innoveren, zijn deskundig, flexibel en servicegericht. Dit zijn een aantal kernwoorden bij dit bedrijf. Ze helpen productieorganisaties om bedrijfsprocessen te beheren en hebben daarvoor slimme systemen gebouwd. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Business Consultant.

Over de functie

Binnen het consultantsteam ben jij als Business Consultant samen met je collega’s verantwoordelijk voor de technische inrichting en consultancy van datawarehouses bij de klanten. Je bent in deze adviserende rol ook de technische ondersteuning van onze collega-consultants en fungeert als de spreekwoordelijke schakel tussen klanten en software ontwikkelaars.

Zo werk je aan de inrichting van de server en help je klanten met het maken van analyses en oplossingen bij technische problemen. Voor de beste ondersteuning werk je veelal op locatie bij de klant.

Wil je aan de slag met jouw ruime ervaring en ambitie als Business Consultant? Vind je het leuk om complexe en veelzijdige vraagstukken op te lossen? Wacht dan niet langer en solliciteer direct voor deze uitdagende ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk bedrijfskundig component
  • Ruime en relevante werkervaring
  • Nauwkeurig en klantgericht kunnen werken

Wat krijg je ervoor terug

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van diverse opleidingsmogelijkheden
  • Een hectische, maar voldoening gevende baan in een innovatief bedrijf, waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en leren een continue proces is

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 523

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.