Business Consultant (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Business Consultant (m/v) voor een opdrachtgever in Rotterdam

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf excelleert in het creëren van doeltreffende, gebruiksvriendelijke en intelligente maatwerksoftwareoplossingen. Momenteel is er een open positie voor een Business Consultant.

Over de functie

Als Business Consultant richt jij je op de realisatie en het beheer van actieve projecten. Daarnaast maakt het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen integraal deel uit van jouw diverse takenpakket. Met een uniek vermogen initieer, overzie en leid je de werkzaamheden van start tot finish, met succes als resultaat!

Voor deze rol zoeken ze een toegewijde en analytische Business Consultant. Je bent zelfverzekerd, neemt initiatief, toont nieuwsgierigheid, behoudt goed overzicht en hebt een flexibele mindset.

Ben jij de dynamische, vooruitstrevende Business Consultant die constant op zoek is naar mogelijkheden om zowel persoonlijke groei als procesverbeteringen te realiseren? Neem dan contact op met Greenmonkeys en ontdek meer over deze boeiende ICT-positie bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde HBO-opleiding met een nadruk op technische vaardigheden
  • Voorkeur voor kandidaten met ervaring in SQL en databasebeheer
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Gepassioneerd over data en consultancy
  • Vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug

  • Competitief salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Deel uitmaken van een dynamisch team waarin je zowel werkt als leert
  • Samenwerken met gedreven en ambitieuze collega’s
  • Erkenning voor jouw inzet en initiatieven
  • Een uitdagende positie met mogelijkheden voor professionele groei

Voor gedetailleerde informatie over deze functie, neem contact op met Greenmonkeys via WhatsApp, telefonisch, of stuur ons een e-mail!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1745

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!