Business Consultant (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Business Consultant (m/v) voor een opdrachtgever in Arnhem.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf onderscheidt zich door effectieve, gebruiksvriendelijke en slimme op maat gemaakte softwareoplossingen te ontwikkelen. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ervaren Business Consultant.

Over de functie

In de rol van Business Consultant ligt de focus op het uitvoeren en beheren van lopende projecten. Bovendien omvat jouw gevarieerde takenpakket het analyseren en verbeteren van de bedrijfsprocessen. Als de situatie erom vraagt ben jij in staat om mensen bij elkaar te brengen, te inspireren en met elkaar te zoeken naar passende oplossingen. Om dit alles te realiseren werk je samen met een hecht team van ervaren professionals.

Voor deze functie wordt gezocht naar een betrokken en loyale Business Consultant. Jij bent zelfverzekerd toont nieuwsgierigheid, behoudt een duidelijk overzicht en beschikt over een flexibele mindset. Verder heb je een collegiale houding, ben je servicegericht en proactief in je werkzaamheden.

Ben je enthousiast over de beknopte vacature, hebben we je nieuwsgierigheid gewekt of heb je vragen? Neem dan contact op met Greenmonkeys en ontdek meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Voltooide HBO-opleiding met de nadruk op technische vaardigheden
  • Bij voorkeur ervaring met SQL en databasebeheer voor kandidaten
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Strategisch, Analytisch en resutaatgericht
  • Vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug

Ze bieden een uitdagende positie binnen een dynamische en professionele omgeving, waar je volop de gelegenheid hebt om jezelf te blijven ontwikkelen en het uiterste uit jezelf te halen. Je krijgt de kans om je kennis op diverse gebieden uit te breiden en je energie te steken in stimulerend werk. Bovendien voorzien ze in een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met Greenmonkeys via WhatsApp, telefonisch, of stuur een e-mail!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1746

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!