Business Consultant (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Business Consultant voor een opdrachtgever in Utrecht (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze innovatieve opdrachtgever heeft expertise op het gebied van informatietechnologie en legt een sterke nadruk op vakmanschap en betrouwbaarheid. Momenteel is er een positie beschikbaar voor een ervaren Business Consultant.

Over de functie

Als Business Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om de overgang van de huidige processen en architectuur naar toekomstige situaties helder te communiceren. Als een ware professional weet jij de gebruikers te adviseren tijdens deze overgangsfase. Verder biedt je ze ondersteuning bij het opstellen van gedetailleerde procesbeschrijvingen en draag je actief bij aan degelijke implementaties. Hierbij maak je gebruik van jouw software-affiniteit en expertise en kennis van wetgeving.

Als de situatie erom vraagt ben jij in staat om mensen bij elkaar te brengen, te inspireren en met alle belanghebbende te zoeken naar een juiste oplossing. Het werken in een dynamische organisatie geeft jou energie. 

Wat neem je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Je blijft voortdurend speuren naar nieuwe kansen om betere resultaten te behalen
  • Je hebt een sterke toewijding, een ondernemende geest en bent gericht op vooruitgang
  • Sterke communicatieve eigenschappen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een goed pakket arbeidsvoorwaarden
  • Een gevarieerd takenpakket
  • Moderne werkplek
  • Laptop, auto en telefoon van de zaak
  • Samenwerken met een groep enthousiaste IT-experts

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1734

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!