Business Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Assen zoeken wij een ambitieuze Business Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke softwarepakketten om zo bedrijfsprocessen te stroomlijnen zodat er slimmer gewerkt kan worden. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een gemotiveerde Business Developer.

Over de functie

Business Developers opgelet! Sta jij aan de start van je carrière en ben je op zoek naar een mooie uitdaging in de sales? In deze interessante junior functie ga je aan de slag met het acquireren van nieuwe prospects, onderzoek je de markt en verkoop je de aangeboden softwareoplossingen. Hiervoor bezit je over een aanstekelijk enthousiasme en energie en laat je geen commerciële kans onbenut.

Als geen ander weet jij precies welke ontwikkelingen en ICT trends er spelen en weet je samen met je collega’s de vertaalslag te maken naar een passende oplossing voor jouw geworven klant. Je hebt een flexibele instelling en weet het beste uit jezelf te halen in een continu veranderende omgeving.

Weet jij hoe je op een creatieve en innovatieve manier nieuwe klanten aan je kan binden? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze leuke starters functie!

Wat neem je mee

  • HBO/WO diploma met een commercieel/technische achtergrond
  • Toont ondernemerschap en heeft passie voor sales
  • Communicatief sterk en je beschikt over lef en overtuigingskracht
  • Stressbestendig, zelfstandig en je denkt out-of-the-box
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met de nieuwste technieken en hoogwaardige software
  • Voldoende uitdaging en vrijheid binnen een innoverende en groeiende organisatie
  • Informele setting en gedreven collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 581

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.