Business Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nuenen zoekt Greenmonkeys een Business Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en bedrijfsspecifieke softwareprodukten. Kwaliteit en functionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Business Developer met ambitie!

Over de functie

Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het identificeren en creëren van nieuwe zakelijke kansen en het stimuleren van groei binnen dit bedrijf. Jij bouwt de brug tussen verschillende partijen zodat zowel de commerciële, technische en als financiële haalbaarheid in kaart wordt gebracht.

Hiervoor zoeken ze een innovatieve en proactieve Business Developer met leidinggevende capaciteiten. Iemand met veel overtuigingskracht en die relevante technologische en bedrijfskundige kennisgebieden beheert die horen bij het coördineren en aansturen van technische processen.

Weet jij nieuwe kansen te doorgronden in de markt en heb jij een ondernemende visie op een optimale strategie van de werkzaamheden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
 • Ruime aantoonbare en relevante werkervaring met leidinggevende capaciteiten
 • Ervaring met SAAS oplossingen
 • Veerkrachtig en vasthoudend
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Interessante doorgroeimogelijkheden
 • Afwisselende en verantwoordelijke baan
 • Ruimte voor eigen inbreng, veel vrijheid en zelfstandigheid
 • Je komt terecht bij een hechte organisatie waar ze met passie hun werk doen
 • Laptop en telefoon van de zaak

Voor meer informatie over deze interessante baan bij jou in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1540

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!