Business Development Manager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys een Business Development Manager (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist op het gebied van technische dienstverlening. Betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Business Development Manager.

Over de functie

Als onderdeel van het team bij deze opdrachtgever in de rol van Business Development Manager, ligt jouw verantwoordelijkheid bij het bevorderen van de groei van het bedrijf en het opbouwen van strategische relaties met klanten. Jij bent een enthousiaste vakdeskundige met een nauwkeurige blik op marktontwikkelingen en de wensen van klanten. Het scheppen van een sfeer van betrouwbaarheid en synergie is iets wat je nastreeft, zowel bij nieuwe klanten als in bestaande verbindingen.

Met jouw diepgaande kennis van het onderwijssysteem en jouw ervaring op het gebied van verkoop en marketing, breng je een waardevolle bijdrage aan de organisatie.

Je vindt het leuk om mee te bouwen aan de bedrijfscultuur en met jouw pragmatische kijk en positieve instelling zet je altijd je beste beentje voor.

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma
  • Ruime aantoonbare werkervaring in sales en/of new business development, met aantoonbaar trackrecord in nieuwe deals en omzetgroei
  • Enthousiasme en het meest belangrijke; je bent een team player met een winnaarsmentaliteit
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een interessant arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende, verantwoordelijke en leidinggevende rol
  • Betrokken en enthousiaste collega’s in een innovatieve werkomgeving
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1566

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!