Business Proces Analist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Haarlem zoekt Greenmonkeys een Business Proces Analist (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van uiteenlopende bedrijfsinstallaties. Hierbij staan kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel. Dat brengt een hoop werk met zich mee en daarom is er plaats voor een Business Proces Analist.

Over de functie

Als Business Proces Analist bouw je op een verbindende manier mee aan de groei van deze internationale onderneming. Je gaat onder andere aan de slag met het opstellen en implementeren van de projectplannen en het aansturen van de ICT-teams. Ook help je met het ontwikkelen van de nodige kaders en regie voor informatiemanagement. Je bent hier een belangrijke spil in de vertaalslag vanaf het opstellen van user stories naar informatieanalyse en gegevensmodellen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Business Proces Analist. Iemand met ervaring met mapping van data objecten op administraties en applicaties. Als geen ander heb jij affiniteit met het verbeteren en innoveren van processen. Verder beschikt je over een gezonde dosis organisatie sensitiviteit.

Hou jij van werken met deadlines en het toewerken naar uitstekende resultaten? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • Afgeronde relevante HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Een eigen visie met betrekking tot het samenwerken met collega’s, klanten, business en techniek
  • Resultaatgerichte en proactieve houding
  • Je bent analytisch, zelfredzaam en communicatief vaardig
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Ruime keuze in opleidingen en trainingen
  • Een inspirerende werkplek
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Zelfstandige functie met uitdagende projecten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1498

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!