Business Process Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Eindhoven zoekt Greenmonkeys een Business Process Consultant (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze organisatie excelleert in het creëren van vooruitstrevende, op maat gemaakte softwareoplossingen voor bedrijven. Er wordt veel waarde gehecht aan zowel de kwaliteit als de functionaliteit van deze oplossingen. Vanwege uitbreiding van de onderneming is er een vacature vrijgekomen voor een Business Process Consultant!

Over de functie

Jouw rol als Business Process Consultant omvat het fungeren als het eerste aanspreekpunt voor de eindgebruikers van de betreffende producten. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen, meldingen en het noteren van wensen met betrekking tot de software.

Je gaat aan de slag met het bieden van ondersteuning aan collega’s bij het voorbereiden van implementaties, het organiseren van cursussen, workshops en demonstraties. Daarnaast ben je bereid om op termijn deze activiteiten zelf uit te voeren.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Business Process Consultant met passie voor de werkzaamheden en een hoog probleemoplossend vermogen. Verder heb je een professionele attitude, ben je communicatief sterk en durf je de regie in eigen handen te nemen.

Wat breng je mee

  • MBO-4/HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Je hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid, een sterke drang naar kennisvergaring en een servicegerichte instelling
  • Analytisch, snelle leercurve
  • Ervaring als Functioneel Consultant is mooi meegenomen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Interessante doorgroeimogelijkheden
  • Afwisselende en verantwoordelijke baan
  • Je wordt verwelkomd in een nauwverbonden organisatie waar medewerkers met enthousiasme en toewijding hun taken uitvoeren
  • Laptop en telefoon van de zaak

Voor meer informatie over deze interessante baan bij jou in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1726

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!