Business Process Management Consultant (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Utrecht zoeken wij een ervaren Business Process Management Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen, produceren en uitgeven van bedrijfsspecifieke softwareproducten. In verband met uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een ervaren Business Process Management Consultant.

Over de functie

In deze veelzijdige rol als Business Process Management Consultant analyseer je complexe problemen en ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en doorvoeren van radicale procesinnovaties. Je houd je voornamelijk bezig met analyses, design, implementatie en begeleiding van je klanten.

Je werkzaamheden hierin zijn divers. Zo ga je onder andere aan de slag met het faciliteren van workshops en het begeleiden van je klanten naar de juiste keuzes. Ook leidt je inhoudelijke verdiepingssessies met je collega’s uit het developmentteam.

Hiervoor zoeken ze iemand die communicatief sterk vaardig is, zowel in gesprek als op papier, je bent tenslotte de schakel tussen de business en de IT. Jij weet als geen ander het vermogen om de behoeftes en wensen van klanten te identificeren.

Heb jij al enige ervaring met Business Process Management en ben je klaar voor die volgende stap? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met Pega/BPM
  • Ervaring met Prince2. Scrum/Agile, IPMA en LEAN
  • Je kunt goed omgaan met deadlines en wordt er door gemotiveerd
  • Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Een stimulerende werkomgeving met gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 768

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.