C# Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Apeldoorn zoekt Greenmonkeys een C# Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Jouw nieuwe werkgever?

Hier zijn ze specialist in het maken van diverse softwareoplossingen; webapplicaties, portalen als mobiele applicaties en maatwerkoplossingen voor handel-, logistiek- en productiebedrijven. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ambitieuze en gedreven C# Developer.

Wat ga je doen?

In deze rol als C# Developer ga je hier veilige en innovatieve software ontwerpen en ontwikkelen. Samen met je team beheer je de opgeleverde toepassingen en met hun ga je sparren over complexe technieken. Jullie zijn verantwoordelijk voor nieuwe functionaliteiten en het technisch beheer. Je gaat met frontend, backend en integratie aan de slag.

Doe jij als ervaren C# Ontwikkelaar niets liever dan het opzetten en schrijven van complexe software? En durf je als C# Ontwikkelaar initiatief te nemen en je kennis te delen op relevante momenten? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

 • HBO opleiding met een sterk informatica component
 • Kennis van diverse scryptingtalen
 • Analytisch en nauwkeurig
 • Team speler
 • Innovatieve mindset en leergierig
 • 3-5 Jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke rol

Wat krijg je er voor terug?

 • Goede primaire en secundaire voorwaarden
 • Informele en innovatieve werkplek
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Goede begeleiding
 • Werken vanuit een teamgeest, maar genoeg ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 321

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we zoveel plezier hebben gemaakt ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt komen dichterbij. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere baan), dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!