C# Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Groningen zoekt Greenmonkeys B.V. een C# Developer met ambitie (m/v)

Over het bedrijf

Deze dienstverlener is gespecialiseerd in het ontwikkelen van slimme, praktische en inzichtelijke IT-oplossingen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een C# Developer.

Over de functie

Hier ga je als junior C# Developer samen met professionals uit je team werken aan de applicatie die wordt aangeboden aan de klanten. Deze veelzijdige junior functie biedt jou de mogelijk nóg meer te leren over het beheren van een applicatie; over herschrijven, over bouwen en hoe je bestaande functionaliteiten uit kan breiden. Daarnaast leer jij jezelf veelzijdig in te zetten, zowel frontend als backend.

Dit is een functie waarin je de mogelijkheid krijgt om trainingen te volgen, flexibel te werken en om met zeer ervaren .NET Developers samen te werken.

Ben jij er klaar voor om technisch uitgedaagd te worden op hoog niveau? En wil je werken bij een succesvol en innovatief bedrijf? Laat een berichtje achter en we helpen je graag verder aan deze leuke ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch component
  • Werkervaring met o.a. C# en .NET
  • Kennis van o.a. HTML, CSS en Azure
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Communicatief sterk vaardig

Wat krijg je ervoor terug

  • Uitstekend salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Prettige werksfeer met gedreven collega’s
  • Functie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheden
  • Diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 470

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.