C# Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Coevorden zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren C# Developer (m/v).

Over het bedrijf

Dit innoverende bedrijf biedt dienstverlenende activiteiten aan op het gebied van informatietechnologie waarbij efficiëntie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een C# Developer.

Over de functie

Hier ga je als ervaren C# Developer werken aan mooie en functionele oplossingen die de verwachtingen van de klant overtreffen. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor het traject. Samen met je collega’s uit het Developmentteam ben je betrokken bij het uitwerken, implementeren, testen, reviewen, documenteren en uitrollen van het platform.

Je weet als geen ander bestaande tools te vinden die het werk makkelijker maken. Hiervoor kun je software ontwikkelen in een objectgeoriënteerde omgeving en ben je bekend met Azure DevOps. Je houdt overzicht over het geheel en ziet het belang van een interactief ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Hierbij verlies je kwaliteit niet uit het oog.

Ga jij gestructureerd te werk en ben je analytisch sterk? Ben jij die gedreven en ondernemende techneut die voorop loopt in het vakgebied? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van ASP.NET CORE MVC WEB API applicaties met behulp van C# en Angular applicaties
  • Kennis van Microsoft SQL Server en T-SQL
  • Communicatief vaardig en initiatiefrijk
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • Functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Een prettige bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door enthousiasme, inzet, betrokkenheid en ruimte voor eigen initiatieven

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 622

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.