C# Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen zoekt Greenmonkeys een C# Developer (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier ontwerpen, installeren en onderhouden ze innoverende software. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren C# Developer.

Over de functie

Als C# Developer ga je hier werken aan interessante opdrachten voor een breed scala aan toonaangevende opdrachtgevers. Analyseren, knelpunten in kaart brengen en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten om zo de gebruikerservaring van de software te verbeteren.

Ben jij enthousiast en heb je zin om actief deel uit te maken van een gedreven en snelgroeiende organisatie vol professionals in een uitdagende markt? Kom dan het IT team versterken! Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk informatica component
  • Aantoonbare werkervaring met Microsoft -technologieën
  • Ruime werkervaring met programmeren in C#
  • MSSQL en AWS kent voor jou geen geheimen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Prima (secundaire) arbeidsvoorwaarden
  • Een leuke uitdagende functie in een professionele setting
  • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Moderne werkplek

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 274

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!