C# Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever op ’t Harde zoekt Greenmonkeys een ervaren C# Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Bij deze marktleider is alles er op gericht om innovatieve en hightech IT oplossingen aan te bieden. Het bedrijf verwacht een sterke groei en zoekt daarom ter uitbreiding van het team een ambitieuze C# Developer.

Over de functie

Als C# Developer ga je onder andere aan de slag met productontwikkeling, productonderhoud en het inregelen en testen van de software. Hierbij verlies je de overeengekomen tijd, kwaliteit en het kostenplaatje niet uit het oog. Je werkzaamheden vinden veelal plaats op kantoor maar indien nodig ook ter plaatse bij (internationale) opdrachtgevers.

Met jouw eerder opgedane ervaring als C# Developer ben je in staat om iets op te zetten vanaf scratch, maar weet je ook goed waar je tools of bestaande sources vindt die jouw werk makkelijker maken. Hierbij houd je overzicht over het geheel en zie je het belang van een interactief ontwerp en gebruiksvriendelijkheid.

Zit software ontwikkelen in jouw DNA? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag verder aan deze interessante functie!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch component
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Ruime ervaring met C# en .NET
  • Kennis van MES aansturing

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Functie met veel diversiteit, vrijheid en zelfstandigheid
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Werken met de nieuwste technologie
  • Onderdeel van een gedreven team

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 484

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!