C# Developer (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een C# Developer (m/v) voor een opdrachtgever in Utrecht.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Bij dit innoverende bedrijf produceren en distribueren ze moderne apparatuur die wereldwijd gebruikt wordt. Ze ontwerpen en construeren bedrijfsspecifieke systemen en passen hier hun zelf ontworpen geavanceerde technologie toe. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een gemotiveerde C# Developer.

Over de functie

In deze rol als ervaren C# / .NET Developer ga je volgens de Agile werkwijze aan de slag met het implementeren, testen, reviewen, documenteren en uitrollen van nieuwe of aangepaste software. Je gaat samen met je collega’s uit het development team functionele eisen vertalen naar pragmatische softwareoplossingen.

Hiervoor heb je een innovatieve mindset, ben je gedreven in het ontwikkelen van de juiste technologische oplossingen en sta je stevig in je schoenen.

Zit software ontwikkelen in jouw DNA? Ben jij op de hoogte van de nieuwste technieken? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk IT component
  • Aantoonbare relevante werkervaring als C#/.NET Developer
  • Analytisch sterk en probleemoplossend vermogen
  • Communicatief strek vaardig, je kunt goed luisteren en doorvragen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingen
  • Eigen input wordt zeer gewaardeerd
  • Innoverende werkplek

 

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 532

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!