C# Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Schalkhaar is Greenmonkeys op zoek naar een C# Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze organisatie heeft expertise in het ontwikkelen, aanbieden en adviseren van oplossingen relevant voor de IT en consultancy sector. Als gevolg van de groei van het IT-team is er momenteel een positie beschikbaar voor een ervaren ontwikkelaar met kennis van C#.

Over de functie

Als C# Developer ben je verantwoordelijk voor productontwikkeling, onderhoud en het configureren en testen van softwareproducten. Tijd, kwaliteit en kosten blijven daarbij van groot belang. Je wordt betrokken bij alle stadia van softwareontwerp, ontwikkeling, onderhoud, testen en implementatie in diverse omgevingen.

Met je uitgebreide ervaring als C# Developer ben je in staat om projecten vanaf het begin op te zetten, maar je weet ook waar je bestaande tools en bronnen kunt vinden om je werk te vergemakkelijken. Je behoudt het overzicht en hecht waarde aan een interactief ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Je streeft naar functioneel maatwerk en bent gemotiveerd om complexe technische uitdagingen aan te gaan.

Ben je enthousiast om integratietools te creëren die klanten helpen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren? Aarzel dan niet om contact met Greenmonkeys op te nemen en ontdek deze boeiende rol in de IT-sector bij jou in de buurt!

Vereisten

  • HBO-diploma met sterke technische focus
  • Aantoonbare en ruime relevante werkervaring
  • Initiatiefrijk en nauwkeurig
  • Kennis van netwerken, testmethodologieën en Scrum
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse taal in woord als geschrift

Wat bieden ze?

  • Competitief salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een veelzijdige en uitdagende positie, in te vullen op medior en senior niveau
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
  • Een moderne werkplek met een team van gemotiveerde professionals
  • Diverse mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en bijscholing

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1581

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!