C# Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Veldhuizen is Greenmonkeys op zoek naar een C# Developer (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van software oplossingen en het adviseren en onderzoeken t.b.v. specialistische zakelijke dienstverlening. Door hun innovatieve aanpak en creatieve oplossingen blijven ze vooruit lopen op de technologie. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een C# Developer.

Over de functie

Hier ga je als C# Developer, samen met je collega’s uit het team, aan de slag met het uitwerken van de gewenste functionaliteiten van jouw klanten. Ook testen, documenteren en het maken van functioneel/technische ontwerpen behoort tot jouw veelzijdige takenpakket. Als geen ander denk jij mee op het gebied van nieuwe tools, ontwikkelingen en technologiën in de markt.

Hiervoor zoeken ze een gepassioneerde C# Developer met een ondernemende geest, die niet bang is om hard te werken en passie heeft voor ICT. Verder ben je gefocust en werk je nauwkeurig met oog voor detail.

Ben jij een startende Developer of heb je al wat meters gemaakt in de ICT branche? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Kennis van onder andere .NET, C#, Angular en UI
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Communicatief sterk op alle niveaus
  • Teamgeest, doorzettingsvermogen en zelfstandig kunnen werken

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende junior, medior of senior functie met doorgroeimogelijkheden
  • Werken in een team van gedreven professional
  • Moderne werkplek met de nieuwste technieken
  • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1196

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!