C# Developer (m/v)

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers in Apeldoorn zoeken wij een C# Developer (m/v)

Over het bedrijf

Voor (complexe) IT vraagstukken bent u hier aan het juiste adres. Ze maken hier de mooiste en de meest gebruikersvriendelijke producten voor uw IT landschap. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een C# Developer.

Over de functie

Complexiteit gaan ze hier niet uit de weg en zien deze als een uitdaging waar jij als nieuwe collega C# Developer een grote rol in gaat spelen.

In deze senior functie krijg je een sturende en coördinerende rol binnen het ICT team en houd je de communicatielijnen kort en verwachten ze dat je je breed inzet en actief meedenkt in kansen. Je gaat hier zowel backend als frontend aan de slag.

Je geeft richting aan het team, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg én creëert uitdagingen.

Weet jij als ervaren en innovatieve C# Developer impact te maken door jouw specifieke kennis en ervaring in te brengen én te delen? Dan is deze functie echt iets voor jou! 

Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt.

Wat breng je mee?

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Passie voor IT
  • betrokken en loyaal
  • Ruime aantoonbare ervaring met C# en diverse scryptingtalen
  • Ambitieuze en resultaatgerichte instelling

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitstekend salaris met dito voorwaarden
  • Een verantwoordelijke baan met veel uitdagingen
  • Ambitieuze collega’s
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 221

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.