C# Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle is Greenmonkeys opzoek naar een medior C# Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van innoverende en bedrijfsspecifieke software die voornamelijk gebruikt wordt in de gezondheidszorg. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een C# Developer. 

Over de functie

Hier ga je als C# Developer aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor de aangeboden software en het verbeteren van de gebruikerservaring hiervan. Hiervoor kan je kwalitatief hoogstaande code schrijven en heb je een sterk probleemoplossend vermogen.

De ontwikkeling van de functionaliteiten doe je vaak zelfstandig of in een klein team, waarbij je met vragen altijd bij je collega’s terecht kan. Daarnaast werk je intensief samen met collega’s met andere specialismen om zo samen tot een mooi eindproduct te komen. In het hele proces word je nauw betrokken en is er volop ruimte voor jouw eigen ideeën.

Ben jij die ervaren C# Developer die nog altijd vol ambitie zit en continu gedreven is om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante job!

Wat neem je mee?

  • HBO of WO diploma met een sterk IT component
  • Praktische ruime werkervaring met programmeren in o.a. Dot NET en C#
  • Kennis van CQRS, Event Sourcing en SOLID-principes
  • Je bent verantwoordelijk, kritisch, creatief en ondernemend
  • Gestructureerd kunnen werken en stressbestendig

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Professionele, inspirerende en ambitieuze werkplek
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven
  • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden
  • Een enthousiast team van gedreven collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 533

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!