C# Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Utrecht zoekt Greenmonkeys een C# Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Bij dit innoverende bedrijf produceren en distribueren ze moderne apparatuur die wereldwijd gebruikt wordt. Ze ontwerpen en construeren bedrijfsspecifieke systemen en passen hier hun zelf ontworpen geavanceerde technologie toe. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een C# Developer.

Over de functie

In deze functie als ervaren C# Developer ga je samen met je collega’s uit het team op een agile manier werken aan de ontwikkeling van innovatieve en betrouwbare software. Vanuit jouw rol als C# Developer ga je een kritisch oog werpen op de processen om uiteindelijk verbeterpunten voor te stellen en uit te werken.

Je bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces, van conceptontwikkeling tot en met oplevering. Hiervoor is het belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat en het leuk vind om out of te box te denken.

Ben jij kritisch? Houd je van afwisseling en wil je werken voor een sterk internationaal en innovatief merk? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we helpen je graag aan deze leuke ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk IT component
  • Aantoonbare relevante werkervaring als C#/.NET Developer
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Teamplayer

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingen
  • Eigen input wordt zeer gewaardeerd
  • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 478

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!