C# Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Leeuwarden zoekt Greenmonkeys een C# Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever uit het MKB in het Noorden van het land bouwt simpele websites om naar high-tech website met de beste web-applicaties. Dit doen ze met bestaande technieken en technologieën, maar ook met hun zelf ontwikkelde platform. Met een platte organisatiestructuur en een grote variëteit aan klanten wordt hier een prettige werksfeer gecreëerd waar genoeg ruimte gemaakt wordt voor jouw creatieve en technische ontwikkeling. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren C# Developer.

Over de functie

In deze functie als C#/.NET Developer krijg je hier door de platte organisatiecultuur en de interesse in de verschillende technieken de kans om in verschillende ontwikkeltrajecten jouw technische en creatieve kennis toe te passen. Denk hierbij aan het programmeren van websites, webshops en andere web-applicaties. 

Hiervoor zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven ontwikkelaar, iemand die toe is aan een tweede stap in zijn of haar carrière. Je staat voor kwaliteit en hebt oog voor detail. En als je al ervaring hebt met ASP.NET MVC framework, XML en Entity Framework dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Heb jij zin in deze uitdagende en afwisselende functie waarin jij het beste van jezelf naar boven kunt halen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan!

Wat neem je mee?

  • HBO-opleiding in de richting van Informatica
  • Ervaring met C#, .NET, HTML, CSS, Javascript en SQL
  • Resultaatgericht
  • Teamplayer
  • Accuraat, Proactief en communicatief sterk vaardig

Wat krijg je ervoor terug?

  • Innovatieve werksfeer met een uitdagend en complex kennisdomein
  • Platte en creatieve organisatie
  • Uitstekend salaris en voorwaarden
  • Vrijheid om je inzichten te delen en stempel te drukken
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 422

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!