C# Developer (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Hoevelaken zoeken wij een C# Developer (m/v).

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever streeft ernaar om zorgverleners zoveel mogelijk administratie uit handen te nemen. Zorgverleners moeten zich immers kunnen focussen op hetgeen wat alleen zij kunnen: mensen beter maken! In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een C# Developer.

Over de functie

Hier ga je als C# Developer zowel front-end als back-end aan de slag met het ontwikkelen van de aangeboden (complexe) software producten. Je werkt samen met je collega’s uit het Scrum team aan innovatieve en efficiënte totaal oplossingen. Hierbij staan hoge kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale C# Developer die ervaring heeft met Visual Studio en die de ambitie heeft zich te willen blijven ontwikkelen en daarmee deze opdrachtgever helpt verder groeien. Als geen ander ben jij in staat om bij te dragen aan het ontwerp, beheer en onderhoud van database schema’s. Verder ben je leergierig, draag je graag kennis over en ben je continu op zoek naar innovatieve ideeën. Je durft je verantwoordelijkheid te nemen.

Heeft C# geen geheimen voor jou? Ben jij de beste in je vak? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met o.a. C#, ASP.NET Core, REST, JSON, XML en SQL
  • Analytisch met de juiste skills en competenties
  • Communicatief sterk vaardig op alle niveaus
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Alle technische uitdagingen die je maar kan wensen
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Prettige werkomgeving en een team van gedreven techneuten
  • Zelfstandigheid en genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1036

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.