C# Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een C# Ontwikkelaar voor een opdrachtgever in Gorinchem (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van regelsystemen. De machines waar deze regelsystemen op geïnstalleerd zijn van cruciaal belang en kunnen niet te lang stilstaan. Het is dus van belang dat de regelsystemen goed zijn afgesteld en dat ze elke afwijking registreren. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een C# Ontwikkelaar.

Over de functie

Als C# Ontwikkelaar zorg jij er voor dat de back-end van de systemen goed onderhouden is én blijft. Je wilt immers niet dat de machines van de klanten kapot gaan, toch? Natuurlijk hebben de klanten een hele uitgebreide IT infrastructuur, het is dan ook aan jou om er voor te zorgen dat de systemen daar naadloos in passen en dat alles goed blijft werken.

Gezien de technische aard van de systemen is enige ervaring met elektrotechniek een grote pré!

Kom jij deze uitdagende werkplek invullen? Laat je CV bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • MBO-/HBO-opleiding in de richting van Informatica
  • Enige ervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met elektrotechniek is een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Nooit uitgeleerd

Wat krijg je ervoor terug?

  • Uitdagende functie bij een vernieuwend bedrijf
  • Prima salaris en voorwaarden
  • Leuke opdrachtgevers
  • Prettige werksfeer

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 421

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!