C# Software Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Deventer zijn we op zoek naar een ervaren C# Software Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen, produceren en uitgeven van een softwarematig planningssysteem. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Software Developer.

Over de functie

Hier ga je als ervaren Software Developer, samen met je collega’s uit het development team, werken aan innovatieve en complexe software oplossingen. Het doel van jouw werk is de logistieke processen van de klant te vertalen naar een efficiëntere inrichting. Je gaat onder andere aan de slag met het (door)ontwikkelen en optimaliseren van de software en het betrouwbaar, schaalbaar en beheersbaar maken hiervan.

Hiervoor zoeken ze iemand die energie krijgt van het maken van klant specifieke oplossingen. Iemand met een ‘tech mindset’ die graag vernieuwt én verbetert.

Houd jij van een uitdaging en ben je een communicatieve programmeur die maatwerk levert en altijd streeft naar het beste resultaat? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO/HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring met software ontwikkeling
  • Ervaring met o.a. C#, .NET, MS SQL Server, HTML en verschillende CSS technieken
  • Communicatief vaardig en klantgericht
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken in een hecht team
  • Prettige informele werkomgeving
  • Diverse mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 721

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.