C# Software Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Amersfoort zoekt Greenmonkeys B.V. een C# Software Developer (m/v).

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van integrale informatiesystemen. Hierbij staan gebruikersgemak, efficiëntie en innovatie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ruim ervaren C# Software Developer.

Over de functie

Hier wordt je als C# Software Developer onderdeel van het ICT team en ga je een belangrijke en waardevolle bijdrage leveren aan het ontwikkelen van hoogstaande (complexe) data en systemen. Je gaat onder andere aan de slag met OTAP, unit testing, GIT branching model en continuous integration. Als geen ander weet jij onderscheid te maken tussen hypes en bruikbare nieuwe innovatieve technieken.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en ervaren C# Software Developer. Iemand die bekend is met de Agile of de Scrum werkmethodiek en die al een aantal jaren ervaring heeft met front- en backend development. Je hebt een goed gevoel voor design en gebruiksvriendelijkheid. Verder ben je proactief, zelfstandig en durf je out-of-the-box te denken.

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan mooie complexe producten en hiervoor technische uitdagingen op te lossen met de modernste technologieën? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Kennis van C#, React, .NET, webservices, Oracle
  • Goede sociale skills en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Volgt de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Uitdagende fulltime of parttime functie met veel verantwoordelijkheden
  • Een inspirerende organisatie met een team van gedreven professionals
  • Veel ruimte om je technische kennis te vergroten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1129

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!