C# Software Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een C# Software Ontwikkelaar (m/v) voor een opdrachtgever in Apeldoorn.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier kan je terecht voor gebruiksvriendelijke IT toepassingen in de breedste zin van het woord. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren C# Software Ontwikkelaar.

Over de functie

In deze rol als ervaren C# Software Ontwikkelaar zorg jij voor het ontwikkelen en onderhouden van zowel nieuwe als bestaande producten. Je werkzaamheden zijn divers. Zo ga je onder andere aan de slag met het realiseren en opleveren van projecten, bouw je de user stories en vertaal je functionele en visuele ontwerpen naar technische ontwerpen.

Hiervoor zoeken ze een C# Software Ontwikkelaar die een scherp oog heeft voor prestatie, stabiliteit en veiligheid. Als geen ander ben jij altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit in code en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder ben je gedreven, flexibel en klantgericht.

Werk jij graag met de nieuwste technologieën en ben je op de hoogte van de laatste trends binnen jouw vakgebied? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • Afgeronde, IT gerelateerde HBO of WO opleiding

  • Kennis van o.a. C#, Java(Script), SQL, Azure, Mendrix en Webservices

  • Communicatief sterk vaardig op alle niveaus en klantgericht

  • Analytisch en teamplayer

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een prettige werkplek met gedreven collega’s

  • Passend salaris met mooi arbeidsvoorwaardenpakket

  • Diverse opleiding -en doorgroeimogelijkheden

  • Vrijheid en verantwoordelijkheid

  • Ruimte voor eigen inbreng en zelfontplooiing

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 818

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!