Change Lead (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Change Lead (m/v) voor een opdrachtgever in Nunspeet.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Het specialisme bij deze opdrachtgever omvat het volledige proces rondom de ontwikkeling van geavanceerde infrastructuren. Ze voegen waarde toe door een betrouwbare en innovatieve partner te zijn voor netwerkeigenaren. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Change Lead.

Over de functie

Als Change Lead ben jij er verantwoordelijk voor dat de wijzigingen in de plannen soepel en gecontroleerd doorgevoerd worden. Als geen ander verlies je hierbij het belang van de eindgebruikers niet uit het oog. Het besturen van de processen, onderhouden van klantrelaties en kwaliteitsbewaking behoort ook tot jouw veelzijdige takenpakket.

Hiervoor zoeken ze een ervaren, verbindende en communicatief sterke Change Lead. Iemand met gedegen kennis van ERP-systemen, Lean, Agile en SCRUM. Verder ben je flexibel als het kan en standvastig als het moet. Ten alle tijden blijf jij rustig en houdt je overzicht als het hectisch en spannend wordt.

Ben jij vaardig in het aansturen, coördineren en bewaken van procesmatige werkzaamheden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Relevante HBO/WO diploma
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Je werkt nauwkeurig, zorgvuldig en houdt niet van slordigheden
  • Je toont initiatief en denkt in oplossingen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een hecht en betrokken team van professionals
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak
  • Uitdagende en afwisselende rol
  • Uitstekende werk- privébalans met ruimte om zelf je tijd in te delen en je werkdagen vorm te geven

Voor meer informatie over deze vacature, stuur een Whats App-bericht naar Greenmonkeys, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1731

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!