Cloud en Integratie Expert (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Cloud en Integratie Expert (m/v) voor een opdrachtgever in Ermelo

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Door het toepassen van geavanceerde integraties en cloudgebaseerde oplossingen, kan deze opdrachtgever non-stop operationeel zijn. Als expert op het gebied van integraties speel jij een cruciale rol in het realiseren hiervan. In deze boeiende IT-rol ben jij als Cloud en Integratie Expert een pionier in de voorhoede van de ontwikkelingen binnen dit innovatieve bedrijf.

Over de functie

Op het cloudplatform worden talloze verbindingen tot stand gebracht om systemen onderling te laten communiceren. Deze verbindingen hebben uiteenlopende functies. Als lid van het IT-team krijg jij de kans om samen met je collega’s moderne cloudtechnologieën verder te ontwikkelen en te verfijnen. Hiermee lever je een aanzienlijke bijdrage aan het succes van de IT-afdeling van deze opdrachtgever.

Je hebt een talent voor het analyseren van procedures en het bedenken van oplossingen, en je bent in staat om snel vertrouwd te raken met nieuwe onderwerpen. Daarnaast gedij je goed in teamomgevingen, maar je kunt ook uitstekend zelfstandig werken.

Wat neem je mee

  • Minimaal een MBO diploma met een sterk technisch accent
  • Bij voorkeur relevante Azure certificeringen
  • Ervaring met beheer en onderhoud van technische infrastructuur en cloud
  • Omdat jij als geen ander weet hoe belangrijk ontwikkeling is, besef je dat ontwikkeling van jezelf én het vakgebied dagelijks onderdeel is van het werk
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Hybride functie
  • Werken in een omgeving die ondersteuning biedt en een hoge mate van autonomie en creativiteit biedt
  • Uitdagende job

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1630

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!