Cloud Expert (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Bennekom zoekt Greenmonkeys B.V. een Cloud Expert (m/v).

Over het bedrijf

Hier werken ze dagelijks aan innovatieve en geavanceerde softwareapplicaties. Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Cloud Expert.

Over de functie

Als Cloud Expert ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitrollen van de betreffende cloud diensten. Je analyseert en visualiseert om uitbreidingen in de cloud door te kunnen voeren. Hierin waarborg je de prestaties, beveiliging en continuïteit van de infrastructuur.

Hiervoor zoeken ze een analytisch vaardige en oplossings gerichte Cloud Expert die zorgt voor proactief beheer en die ‘aan’ gaat op het oplossen van soms (on)mogelijke problemen. Verder durf je kritisch te zijn en weet je als geen ander de verwachtingen van je opdrachtgever te overtreffen.

Sta jij als Cloud Engineer open voor verandering? Neem je initiatief en heb je een goed innovatief vermogen? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we helpen je graag verder aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Succesvol afgeronde HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime ervaring met cloudoplossingen en automatisering van IT
  • Kennis van o.a.: ITIL4, Terraform en Windows
  • Communicatief vaardig, vasthouden en tactisch
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Prima pakket arbeidsvoorwaarden met een mooi passend salaris
  • Inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s
  • Uitdagende job met veel verantwoordelijkheden
  • Leuke ideeën, zowel technisch als sociaal zijn welkom
  • Ruimte voor opleidingsbudget

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1546

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!