Cloud Expert (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in Den Haag zoeken wij een Cloud Expert (m/v).

Over het bedrijf

Bedrijfsprocessen kunnen tegenwoordig niet meer zonder een goed werkende en veilige ICT. Deze opdrachtgever biedt dé ideale Cloud oplossing als het gaat om veilige data opslag. Hier zorgen ze ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw digitale bestanden!

Over de functie

Als Cloud Expert ga je hier helpen bij het implementeren, configureren en onderhouden van een modern platform in de Cloud infrastuctuur. Ook ga je analyseren, ontwerpen en realiseren.

Voor de functie als Cloud Expert ben je pro actief en communicatief sterk vaardig en deel je je ideeën met je collega’s over hoe de service nóg beter kan. Hiervoor zorg je ervoor dat je continue op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en volgt daarbij de nodige trainingen en opleiding.

Kom jij het verschil maken in het Agile team? Laat je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante job!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch of IT component
  • Ervaring met Linux systemen is een must
  • ComVault, Cisco ACI, OpenStack, SDS en CEPH zijn jou niet onbekend

Wat krijg je ervoor terug

  • Prima arbeidsvoorwaarden
  • Een uitdagende en afwisselende functie in een gedreven en professioneel team
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Harry Vos
06-23 46 55 19
Referentienummer: 374