Cloud Support Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nieuwer Ter Aa zoekt Greenmonkeys een Cloud Suppport Engineer (m/v) 

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van innovatieve en bedrijfsspecifieke software oplossingen. Hierbij staan efficiëntie, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een gemotiveerde Cloud Support Engineer.

Over de functie

Als Cloud Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de cloud omgeving, de verwerking en de oplossing van klachten, wensen, informatieverzoeken en storingsmeldingen. Jij maakt het verschil en spot de kansen om werkzaamheden nog efficiënter te maken. Als geen ander durf jij door te vragen en te graven tot je precies weet wat het echte probleem is.

Hiervoor zoeken ze een ambitieuze en communicatief sterk vaardige Cloud Support Engineer met een brede kennis van IT en telecom architectuur. Verder ben je analytisch, punctueel, representatief en integer.

Ben jij in staat om organisaties met een Cloud werkomgeving naar een volgend level te tillen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • MBO-4/HBO diploma met een sterk technische accent
  • Aantoonbare werkervaring in een soorgelijke support rol
  • Ambitie om een mooie carrière in de ICT te hebben
  • Je kunt prioriteiten stellen en je communicatie afstemmen op het juiste niveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Goede begeleiding door gedreven professionals
  • Moderne werkplek met veel gezelligheid
  • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1240

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorg je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!