Cloud Support Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nieuwer Ter Aa zoekt Greenmonkeys B.V. een Cloud Suppport Engineer.

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van innovatieve en bedrijfsspecifieke software oplossingen. Hierbij staan efficiëntie, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een gemotiveerde Cloud Support Engineer.

Over de functie

Als Cloud Support Engineer ga je hier samen met je collega’s uit het ICT-team aan de slag met beheer, ondersteuning en implementatie van de betreffende software producten. Samen met hun werk je eraan om complexe problemen te analyseren en te troubleshooten. Als geen ander weet om klanten te helpen hun resultaten te bereiken door innovatieve en effectieve oplossingen aan te bieden.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Cloud Support Engineer die dynamisch werkt en kritisch is in het werk dat opgelevert moet worden. Verder ben je integer, gedreven, enthousiast en communicatief vaardig.

Ben jij de Cloud Support Engineer die de klantbeleving op support een boost komt geven? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interesse ICT baan bij jou in de buurt!

Ben jij in staat om organisaties met een Cloud werkomgeving naar een volgend level te tillen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • MBO-4/HBO diploma met een sterk technische accent
  • Brede kennis en ruime aantoonbare benadering van/met ICT, met in het bijzonder support cloud werkzaamheden
  • Ambitie om een mooie carrière in de ICT te hebben
  • Je kunt prioriteiten stellen en je communicatie afstemmen op het juiste niveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Goede begeleiding door gedreven professionals
  • Moderne werkplek met veel gezelligheid
  • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1358

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorg je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.