CMS Specialist (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Hasselt zoeken wij een CMS Specialist (m/v)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in advisering en ondersteuning op het gebied van informatietechnologie. Complexe processen, innovatieve applicaties, hier doen ze er werkelijk alles aan om het gebruikersgemak op ICT gebied binnen bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een CMS Specialist.

Over de functie

Als CMS Specialist word jij hier gezien als dé expert binnen jouw vakgebied. Als geen ander weet jij je collega’s uit het Agile/Scrum team mee te nemen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Sitefinity. Je gaat onder andere aan de slag met het ontwikkelen van fascinerende websites en webshops, uiteraard met de nieuwste tools en architectuur.

Hiervoor zoeken ze een talentvolle en slimme CMS Specialist voor wie Sitefinity geen geheimen kent. Verder heb je een leergierige en gemotiveerde instelling, ben je communicatief vaardig en ben je in staat om zelfstandig te werken, maar ook vertrouwd met development in teamverband.

Ben jij die gedreven en vastberaden developer waar ze naar opzoek zijn? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante rol!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met en sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring met Progress Sitefinity CMS, MS .NET, VSTS, TFS en GIT versiebeheer
  • Teamplayer, zelfstandig, proactief en toont initiatief
  • Leergierig; altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën binnen jouw vakgebied
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Afwisselende medior / senior functie in een team van gedreven professionals
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Voldoende ontplooiings- en opleidingsmogelijkheden
  • Werken aan uitdagende projecten bij innovatieve opdrachtgevers

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 878

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.