Contractbeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Lelystad zoekt Greenmonkeys B.V. een Contractbeheerder (m/v).

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever blinkt uit in het stimuleren en ontwikkelen van hun werknemers. Hierbij staan verbinding, innovatie en veiligheid hoog in het vaandel staan. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ruim ervaren Contractbeheerder.

Over de functie

In deze rol als Contractbeheerder ga je aan de slag met de totstandkoming van contracten en budgetten voortkomend uit aanbestedingen. Ook het bewaken van deze contracten en budgetten én de voortgang van de digitale transformatie en informatiehuishouding behoort tot jouw veelzijdige takenpakket. Als geen ander weet jij met een kritische blik het overzicht te houden en zorg je voor kwaliteit in een dynamische omgeving.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Contractbeheerder met passie en kennis van ICT binnen gemeentelijke organisaties. Verder werk je nauwkeurig en heb je gevoel voor processen. Voor deze rol ben je nog altijd leergierig, vol energie en leg je makkelijk contacten. Je bent servicegericht, proactief, ondernemend en commercieel ingesteld.

Wordt jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers in jouw portefeuille? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • Afgeronde informatie- of bedrijfskundige of NEVI-2 HBO opleiding
 • Kan structuur aanbrengen én bewaken
 • Goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen op gebied van contractbeheer en ICT leveranciersmarkt
 • Zelfstandig, nauwkeurig, innovatief en communicatief vaardig
 • Flexibele instelling, pragmatisch en stressbestendig
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid voor eigen initiatief
 • Verantwoordelijke functie op een moderne werkplek
 • Werken in een creatief en ambitieus team
 • Afwisselende werkzaamheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1140

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.