Data Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Lijnden zoekt Greenmonkeys een Data Engineer (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in bijna alles wat met IT te maken heeft. Hier werkt een fijne groep gepassioneerde vakgenoten met brede kennis en ervaring. Met deze expertise dragen ze bij aan een betere werkomgeving voor vele gerenommeerde klanten. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Data Engineer.

Over de functie

Hier ga je als Data Engineer aan de slag met het ontsluiten, transformeren en integreren van verschillende databronnen. Je werkzaamheden zullen verder hoofdzakelijk bestaan uit het bewaken, onderhouden, analyseren en doorontwikkelen van referentiedata.

Voor deze functie ben jij de spin in het web die initiatieven weet om te zetten naar praktische toepassingen. Je betrokken en loyaal. Ook wordt er van je verwacht dat je kennis en ervaring hebt over datamodelleren, integreren, architectuur en software development.

Vind jij het leuk om nieuwe dingen te ontdekken, te puzzelen om tot optimale datamodellen te komen en om planmatig aan de slag te gaan? Ben jij in staat om je snel aan te passen en nieuwe technieken eigen te maken? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze leuke ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde HBO/WO opleiding met een sterk technisch component
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met een succesvol opgeleverd BI/datawarehouse project
  • Ruime ervaring met SQL is een harde eis
  • Je bent enthousiast, analytisch en oplossings- en klantgericht
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaarden pakket
  • Verantwoordelijke functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Inspirerende werkomgeving met uitdagende projecten
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Werken in een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 503

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!