Data Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys B.V. een Data Engineer (m/v).

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van effectieve, toegankelijke en slimme bedrijfsspecifieke softwareoplossingen. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een junior Data Engineer.

Over de functie

Jij staat als Data Engineer aan de start van je carrière en weet een ding zeker, cijfers en data zijn het helemaal voor jou! Na een gedegen inwerkperiode ga je hier als startend Data Engineer een uitdagende centrale rol invullen door je technische en analytische vaardigheden in te zetten om data te verzamelen, te onderzoeken, te ontwikkelen en te bouwen. Ook het onderhoud en het updaten van data behoort tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Als geen ander weet jij met jouw aanpakkersmentaliteit elke keer nét dat stapje extra te zetten voor jouw klant.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Data Engineer. Iemand met flink wat creativiteit en een goed analytisch inzicht. Je hebt doorzettingsvermogen en haalt graag de onderste steenboven en schroomt niet om daarbij de hulp in te schakelen van je collega’s. Verder werk je nauwkeurig, en duik je graag met je neus in de nieuwste technieken.

Ga jij voor de hoogste kwaliteit als Data Engineer? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
 • Aantoonbare werkervaring met o.a. SSRS, API, SQL en PowerBI
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Passie voor data en consultancy
 • Klant- en servicegericht
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Werken in een optimale en moderne werkomgeving
 • Gepassioneerde en ambitieuze collega’s
 • Waardering voor jouw werkzaamheden en initiatief
 • Uitdagende, complexe starters functie met doorgroeimogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1242

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!