Data Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet is Greenmonkeys op zoek naar een Data Engineer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf speelt een cruciale rol als tussenpersoon tussen digitale dienstverleners en hun klanten, zowel individuen als bedrijven. Meer specifiek richt het zich op het opzetten en onderhouden van diverse digitale services. Als gevolg van de groei van het team, is er momenteel de mogelijkheid om een nieuwe junior collega aan boord te verwelkomen.

Functieomschrijving

Als Data Engineer BI werk je samen met BI-experts en krijg je volop de gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen dit dynamische en boeiende vakgebied. Je ondersteunt het BI & Data team bij uiteenlopende taken en fungeer je als schakel tussen data en de besluitvormingen binnen het bedrijf. Daarnaast draag je, samen met het team, de verantwoordelijkheid voor het actueel houden en beheren van het dataplatform, waarbij je gebruik maakt van de nieuwste software.

Je bent als junior Data Engineer naast een teamspeler sterk in het bouwen en optimaliseren van data. Verder heb je een analytische en technische probleemoplossende mentaliteit en de bereidheid om nieuwe dingen zelfstandig te leren en jezelf continue te ontwikkelen.

Ben jij een ambitieuze Data Engineer die graag de touwtjes in handen heeft? Hier krijg je als junior de unieke kans om een zelfstandige functie te bekleden.

Wat wordt er van je verwacht?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Kennis van o.a.: Power BI, DevOps, Data Factory, Data Bricks
  • Kennis van data governence en datamanagement
  • Communicatieve vaardigheden waardoor jij goed contact weet te onderhouden met de stakeholders
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en taal

Wat krijg je ervoor terug?

  • Aantrekkelijk salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Samenwerken met een team van gedreven IT-professionals
  • Ontwikkelingsbudget
  • Volop gelegenheid voor initiatief en verantwoordelijkheid
  • Telefoon, laptop en de mogelijkheid tot thuiswerken

Voor specifieke informatie over deze functie in jouw regio, stuur een WhatsApp-bericht naar Greenmonkeys, bel ons of stuur Greenmonkeys een e-mail!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1593

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!