Data Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys  een Data Engineer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van (complexe) bedrijfsspecifieke software producten. Hierbij staan functionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Data Engineer.

Over de functie

Bij dit innovatieve bedrijf zorg je als Data Engineer voor inzicht van databronnen en voor nog betere stuurinformatie. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het bewaken, onderhouden, analyseren en doorontwikkelen van referentiedata. Als geen ander weet jij de juiste vragen te stellen zodat je snel en volledig begrijpt wat er van je verwacht wordt.

Als Data Engineer ben je een echte bouwer. Je bent een teamspeler die enthousiast wordt van werken in een data gedreven omgeving. Een uitdaging ga jij niet uit de weg, maar pak je juist met beide handen aan. Daarmee haal je het beste uit jezelf en je teamleden naar boven om zo met elkaar tot de beste oplossing te komen. Verder heb je ervaring als BI Developer op het MS platform, ben je creatief, oplossingsgericht en weet je makkelijk verbanden te leggen.

Kom jij als Data Engineer duidelijkheid en structuur aanbrengen in het geheel? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde HBO/WO opleiding met een sterk technisch accent

  • Ervaring met o.a.: SQL Server, Azure, Power BI en ETL

  • Hoge mate van interesse in data en programmeren

  • Flexibel ingesteld en communicatief vaardig

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket

  • Een inspirerende werkomgeving met gedreven ICT-professionals

  • Werken met de nieuwste technieken

  • Volop scholingsmogelijkheden

  • Uitdagende en innovatieve projecten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1399

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!