Database Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Barneveld zoekt Greenmonkeys B.V.  een gedreven Database Ontwikkelaar (m/v).

Over het bedrijf

Hier weten ze wel wat innoveren is. Deze marktleider met vakbekwame medewerkers maken de meest vooruitstrevende en slimme softwareoplossingen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Database Ontwikkelaar.

Over de functie

Als Database Developer ben je verantwoordelijk voor de kern van de aangeboden softwareproducten. Jij weet (complexe) technische vraagstukken te doorgronden en gebruikt hiervoor jouw kennis van SQL Server om die te vertalen naar de best passende oplossing. Samen met je collega’s uit het Scrum team draag je zorg voor een uniform datamodel over de softwareproducten heen. Als geen ander schrijf jij gestructureerde SQL, met gevoel voor performance en herbruikbaarheid.

Hiervoor zoeken ze een Database Ontwikkelaar met oog voor detail, een leergierige en analytische houding en een flexibele instelling. Verder heb je oog voor innovatie en groei je graag mee met de moderne ontwikkelingen.

Ben jij die gemotiveerde techneut? Houd je van afwisseling? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan bij jou in de  buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring met SQL Server, ETL en SSRS/AS/IS
  • Positieve instelling met een goed gevoel voor mensen
  • Je kunt processen goed definiëren en bent klantgericht en zelfstandig
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Uitdagende en zelfstandige functie met een passend salaris en een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Fijne werkplek met echte ICT-professionals
  • Werken met de nieuwste technieken
  • Volop scholingsmogelijkheden
  • Leuke fulltime functionele én technische functie

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 811

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.