Database Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Barneveld zoekt Greenmonkeys B.V. een Database Ontwikkelaar (m/v).

Over het bedrijf

Hier weten ze wel wat innoveren is. Deze marktleider met vakbekwame medewerkers maken de meest vooruitstrevende en slimme softwareoplossingen. In verband met groei van het bedrijf zijn ze opzoek naar een Database Ontwikkelaar.

Over de functie

Hier speel je als ervaren Database Ontwikkelaar een centrale, functionele én technische rol en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van complexe nieuwe datakoppelingen. Je gaat aan de slag met het optimaliseren en implementeren van de gewenste aanpassingen aan de bestaande koppelingen. Ook het vastleggen en analyseren van incidenten en het voordragen van oplossingen behoort tot je werkzaamheden.

Hiervoor zoeken we een ervaren Database Ontwikkelaar die energiek en communicatief vaardig is. Verder ben je accuraat, flexibel en resultaat- en doelgericht. Iemand die de schakel tussen de automatisering, techniek en finance kan zijn.

Zie jij het als een uitdaging om werk te automatiseren? En sta jij garant voor de kwaliteit van je werk? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring met SQL Server
  • Positieve instelling met een goed gevoel voor mensen
  • Je kunt processen goed definiëren en bent klantgericht en zelfstandig
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Uitdagende en zelfstandige functie met passende voorwaarden
  • Fijne werkplek met echte ICT-professionals
  • Werken met de nieuwste technieken
  • Volop scholingsmogelijkheden
  • Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er écht toe doet

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 692

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.