Datanetwerk Specialist (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Datanetwerk Specialist (m/v) voor een opdrachtgever in Badhoevedorp.

Over het bedrijf

Het specialisme bij deze opdrachtgever omvat het volledige proces rondom de ontwikkeling van geavanceerde infrastructuren. Ze voegen waarde toe door een betrouwbare en innovatieve partner te zijn voor netwerkeigenaren. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Datanetwerk Specialist.

Over de functie

Als Datanetwerk Specialist, verstrek je advies aan de klant op locatie betreffende consistente service- en systeemconcepten die aansluiten bij de bedrijfsactiviteiten van dit bedrijf. Je biedt expertise binnen het vakgebied van consultancy en zet klantwensen om in concrete plannen en ontwerpen voor nieuwe diensten en systemen. Hierbij houd je rekening met de bestaande architectuur en toekomstige veranderingen.

De rol van Datanetwerk Specialist biedt een uitstekende kans voor een Engineer of Projectleider die de volgende stap in zijn of haar professionele ontwikkeling wil zetten. Het is essentieel dat je sterke communicatieve vaardigheden bezit en een creatief oplossingsvermogen hebt. Je vermogen reikt verder dan enkel het bedenken van plannen; je hebt ook de bekwaamheid om deze plannen effectief vast te leggen. Je stelt de klant altijd voorop en haalt voldoening uit het niet alleen voldoen aan de verwachtingen van de klant, maar juist uit het overtreffen ervan in een dynamische organisatie!

Wat neem je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Ruime kennis van datatechnieken
  • Betrokken en loyaal
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een hecht en betrokken team van collega’s
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak
  • Interessante senior rol met veel verantwoordelijkheden
  • Zelf in te richten thuiswerkmogelijkheden

Voor specifieke informatie over deze functie bij jou in de buurt, stuur een WhatsApp-bericht naar Greenmonkeys, bel ons of stuur Greenmonkeys een e-mail!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
gveringa@greenmonkeys.nl

Referentienummer 1636

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!