Delphi Expert (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Delphi Expert (m/v) voor een opdrachtgever in Utrecht

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier ontwikkelen ze gebruiksvriendelijke software om de vele weggebruikers in het land efficiënt op pad te laten gaan. Hiermee maken ze het werk voor alle bestuurders een stuk efficiënter. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Delphi Expert.

Over de functie

Software ontwikkelen is bij deze opdrachtgever meer dan alleen programmeren; als ervaren Delphi Developer ben je hier betrokken bij het gehele ontwikkelproces, van concept tot en met de implementatie. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het ontwikkelen en onderhouden van de applicatie en het vertalen van (complexe) vraagstukken naar nieuwe functionaliteiten. Automatisch testen hoort ook daarbij.

Bovendien begeleid je de andere developers in hun werkzaamheden.

Je bent een gedreven techneut die trots is op wat hij/zij doet.

Ben jij de Delphi specialist die wij zoeken? Heb jij oog voor detail en sterke analytische kwaliteiten? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO+/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime werkervaring met Delphi en DevOps
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Zelfstandig, pro-actief en neemt graag het voortouw bij innovaties
  • Goede communicatieve vaardigheden en leergierig

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Laptop van de zaak
  • Zelfstandige functie met veel vrijheid en de flexibiliteit om vanuit huis te werken

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 603

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!