Delphi Programmeur (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Breukelen zoeken wij een ervaren Delphi Programmeur (m/v).

Over het bedrijf

Hier ontwikkelen ze gebruiksvriendelijke software om de vele weggebruikers in het land efficiënt op pad te laten gaan. Hiermee maken ze het werk voor alle bestuurders een stuk efficiënter. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een gemotiveerde, ervaren en flexibele Delphi Programmeur.

Over de functie

Dit is een uitdagende rol met verantwoordelijkheden! Je gaat hier als ervaren Delphi Programmeur aan de slag met het (door)ontwikkelen en onderhouden van de aangeboden software producten, rekening houdend met de individuele wensen van de klant. Dankzij jouw software krijgen klanten meer inzicht in hun processen en kunnen deze steeds verder geautomatiseerd worden. Samen met je collega’s uit het developmentteam ben je verantwoordelijk voor een totaalproduct; van het in kaart brengen van klantwensen tot aan het afleveren van een eindproduct dat aan alle wensen voldoet.

Als ervaren Delphi Programmeur ben je creatief, oplossingsgericht en streef je telkens weer naar vernieuwing.

Kom jij je stempel drukken op een mooi product dat dagelijks duizenden gebruikers kent? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • HBO+/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime werkervaring met Delphi en DevOps
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Zelfstandig, pro-actief en neemt graag het voortouw bij innovaties
  • Goede communicatieve vaardigheden en leergierig

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Laptop van de zaak
  • Zelfstandige functie met veel vrijheid en de flexibiliteit om vanuit huis te werken

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 681

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.