DevOps Cloud Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Lunteren zoekt Greenmonkeys een DevOps Cloud Engineer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier werken ze dagelijks met passie aan innovatieve en geavanceerde softwareapplicaties. Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren DevOps Cloud Engineer.

Over de functie

Hier ben je als DevOps Cloud Engineer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van complete en hoogwaardige softwareproducten. Je dient ook zorg te dragen voor alle bijbehorende documentatie en implementatie, inclusief de configuraties. Als geen ander weet jij innovatieve software te produceren die gemakkelijk te gebruiken en op te zetten is.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale DevOps Cloud Engineer met ervaring en/of interesse in het samenvoegen van verschillende processen of systemen. Je geniet ervan om samen met je team data van diverse systemen te integreren en te koppelen.

Heb jij affiniteit met de zorg? Dan heb je een streepje voor! Laat een berichtje bij Greenmonkeys en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO-4/HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime ervaring met Agile werken
  • Kennis van onder andere: FHIR, K8S, ECS, AWS, Node.js
  • Communicatief vaardig, vasthoudend en tactisch
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Prima pakket arbeidsvoorwaarden met een mooi passend salaris
  • Inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s
  • Uitdagende job met veel verantwoordelijkheden
  • Thuiswerk mogelijkheid
  • Ruimte voor opleidingsbudget

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1703

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die ook in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!