DevOps Engineer (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in Zwolle zijn wij op zoek naar een DevOps Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Heb jij affiniteit met efficiëntie? Dit bedrijf heeft een passie om complexe zaken eenvoudig te maken. Zij zorgen met hun producten voor een eenvoudigere, efficiëntere samenleving. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een DevOps Engineer.

Over de functie

Voor deze rol zoeken wij een ervaren en technisch onderlegde allrounder die zich thuis voelt in diverse disciplines. Samen met je collega’s uit het Scrum team ga je aan de slag met het ontwikkelen en verbeteren van de aangeboden software. Als DevOps Engineer zorg je ook voor de nodige testactiviteiten en help je deze vanuit je specialisme uit te voeren. Je streeft er naar zoveel mogelijk testen herhaalbaar en automatisch uit te voeren.

Verder ga je onder andere aan de slag met het inzichtelijk maken van de beschikbaarheid van de platformen, beheer de de CI/CD pipelines en voer je onderhoudsreleases uit.

Je bent hiervoor een echte kwaliteitsbewaker die geen risico´s neemt, maar ook iemand die begrijpt wat het beste plan is en welke aanpak de beste is met inachtneming van ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie waarbij je kwaliteit niet uit het oog verliest.

Ben jij die positief kritische techneut? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee?

  • HBO diploma met een strek technisch accent
  • Kennis van C#, .NET en softwareontwikkeling
  • Kennis van o.a. SQL, HTML(5) en Azure Producten
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Stressbestendig, analytisch en teamplayer

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werkplek bij een innovatief, duurzaam, gepassioneerd bedrijf
  • Gezellige collega’s en dito werksfeer
  • Veel ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 627

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.